Straightpipe Forums
  #1  
Old 07-16-2008, 07:17 AM
Chromedragon's Avatar
Chromedragon Chromedragon is offline
E is for EMPTY!
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton
Posts: 837
Default Forum errors?

Why the shit does it keep telling me ...

Quote:
Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
whenever I try to do pretty much anything on this site?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2008, 07:20 AM
Chromedragon's Avatar
Chromedragon Chromedragon is offline
E is for EMPTY!
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton
Posts: 837
Default

For the record, I wanted to put up this zweet new sig.

Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2008, 12:48 PM
Var!able's Avatar
Var!able Var!able is offline
P1
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton,Alberta, Canada
Posts: 1,551
Send a message via MSN to Var!able
Default

Works for me, but I just added it as a tag in my sig. You fail at the Internets
__________________
The Northern Alberta Sports Car Club, Get involved with real racing in Alberta!

So Much Win Racing: Fabrication, Preparation, Awesome

Contact Me at 780.270.1851 via phone or txt message for your race fab needs.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-16-2008, 04:42 PM
testuser testuser is offline
Newb
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default

Hmm.. I think it's temporarily fixed...
__________________
test test test

Reply With Quote
  #5  
Old 07-17-2008, 03:22 PM
Scourge's Avatar
Scourge Scourge is offline
Newb
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sherwood Park
Posts: 77
Default

Well, the problem appears to have gone away.
__________________
Current goal:
K20Z3 6 spd (with LSD) Del Sol Super Frankenstein (part RSX, S2000 (AP1, AP2), CR-V, TL, Civic (5th, 6th, 8th gen, aka EG, EK, FG), Integra Type R (DC2-R)) (Some TSX/Prelude may be included)

Semi complete project:
K24 Frankenstein RSX-S (K24A2 block with K20A2 head) - Status: running but header hits sway bar on sudden changes in speed.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-17-2008, 04:49 PM
Bluestreak Bluestreak is offline
Newb
 
Join Date: Jul 2008
Location: NW Edmonton
Posts: 14
Default

Sweet.

Hey everyone!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-18-2008, 01:11 AM
awesome_sauce awesome_sauce is offline
Newb
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default

haha yaaay im on here 2!

-cassy btw...
Reply With Quote
  #8  
Old 07-24-2008, 01:15 AM
katrink's Avatar
katrink katrink is offline
Queen of All
 
Join Date: Jul 2008
Location: deadmonton
Posts: 88
Send a message via MSN to katrink
Default

scroogie was saying he can't upload an avatar pic or link to one. Any boys with the skilz of code / forum setup around to take a peek?
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 07-24-2008, 01:57 AM
CanuckDave's Avatar
CanuckDave CanuckDave is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton
Posts: 77
Default

Just checked the permissions on the upload folder and tested out the settings, seems to work fine, just make sure the file is under 125x125 px and under 30kb file size.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-24-2008, 04:30 AM
Boost FTW Boost FTW is offline
Newb
 
Join Date: Jul 2008
Location: St Albert
Posts: 11
Default

Im having a problem as well I cant add a avatar its only showing me the option for not having one.
There is the text for the option of having one but nothing to click on to select to have one anyone else having this problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:21 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Styled By bonded-design